Helgen med H

Varit ledig i snart 1 v...utan semester...hur lyxigt är inte se på en skala då?!

Jag har tillbringat min ledighet på bästa sätt, trots att vädret inte varit det bästa!

I fredags var det studenten och vi var och grattade Oscar så sin stora dag! 
God mat och trevligt sällskap!
På efter middagen hade vi själva klasa hemma på Rödavägen för Johan fyllde 24 år dagen efter! Egenbakade tårta, presenter och även där trevligt sällskap!
GRATTIS älskling!
   
Fredagkvällen gick åt att ladda inför den stora matchen KIK-Tyresö!

Lördagen komm och min nervositet bara växte och växte!Jag tror inte att jag någon gång i mitt liv varit så nervös inför en match som i lördags! Det var nämligen seriefinal och jag skulle få starta igen!
Innan matchen var jag hem till mamma och pappa och åt jätte god lunch med dem och mormor och morfar som kommit på besök!
Sen var det match dags...det blev inte som jag tänkt mig alls...jag hade tänkt mig att visa vad jag kan, men istället fick vi i den 27 minuten D utvisad med 2 gulakort och helt plötsligt vara vi vara 10 kvar på planen. Då visste jag att snart är det jag som åker av...vi behövde ha in en yttermittfältare och mycket riktigt i den 38 min då åkte jag av också. SURT!!!! Så arg som jag var då de var de evigheter sedan sist! Tyvärr förlorade vi matchen med 3-1. De var bätte än oss, men då måste man ha i baktanke att de var en man mer också....vi får väl se hur det går i retur mötet i höst!



Efter matchen drog vi direkt till huvudstaden för att ha en underbar weekend( de skulle ha varit en tjejweekend).
Det var jag, Sandy, Sarah, Tone , Bengan och Petsson som åkte.
Vi hann precis fram så att vi kunde kolla på fotbollen Sverige - Danmark som även där blev förlust idag. Sen var jag så hungrig att jag mådde illa och hade ont i huvudeet så äntligen då var det dags för mat...dock att tillägga på en sunkig kebabresturang!
Efter maten drog vi vidare till Snaps på söder för att träffa Emelie och Jimmy. Min huvudvärk hade dock inte släppt och mitt besök där var kortvarigt innan jag gick hem och lade mig...behövde vila inför söndagen för då gällde det!!!!

Söndag dagen med S...Idag var det konsert dag!Bruce Springsteen var på besök i Stockholm. Han hade spelat 2 gången innan söndagen men tyvärr hade det regnat och inte alls varit så fint väder!
Men vår dag då sken solen!
Vi bröjade köa...12.30 enligt min mening aldeles för sent...men men man får inte alltid som man vill!
Vi hade picknick med en filt med oss och så satte vi i kön6t och bara njöt att snart får vi se honom spela igen!
Expressen kom och tog några bilder på mig, Tone och Sandy inför EU-valet som var under söndagen...vi hade ju helt glömmt det tackvare att Bruce var på besök!
Kl 17:00 var det insläpp och kl 20:15 då bröjade konserten!
Han spelade i 3 timmar och det var magiskt!
Bästa låten vart enligt mig fade away och american land....loved it!
Det var några låtar jag inte kände igen men det gjorde inget!
Vi stod jätte bra till bara 3-4 m från scenen och vi såg allt jätte bra. Vi hoppade hela konserten så att benen värkte efteråt!
32 811 personer såg konserten på söndagen inklusive vi.

Vilket drag det var!!!!!

  

Efterkonserten var det meningen att vi skulle gått ut..men benen värkte och kroppen kändes som att den tillhöde en 90 åring så de blev en stor cola på Donken och sedan rakavägen hem till Sergel Plaza!

Måndag kom och då var det dags att bege sig hemmåt efter en underbar weekend!
Bruce fick hyllningar i tidningarna och vi var med på mittuppslaget i expressen!=)

 

Nu är det åter till verkligheten, träning, jobb och regn...visst är svensk sommar underbar när den är som bäst!

Väl hemma igen fick Johan blommar av mig....en hint om att jag kanske vill ha blommar ibland=)


Mycket har hännt...

Mycket har hännt den senaste tiden som jag inte har uppdaterat!

Jag har spelat från start i A-laget...hur kul var inte de då..Umeå södra borta...Men det var för att Micka var på studentresa och Tone var skadad. Tack Micka , hoppas att du blir bra snart Tone!
Vi for mot Umeå i fredags med bussen och självklart var det strålande solsken...underbart. Vi sov på Scandic i Ö-vik...och åt en jättego´ hotellfrulle innan bussen for vidare till Umeå och matchstart. Vi vann matchen med 4-1 och vi spelade ganska bra faktiskt. Det var då kul att få spela iallafall!
Men känner att det blir något helt annat att spela från start och få en riktig uppvärmning!
Solen stod högt på himmelen och inte ett moln så långt ögat kan nå! ca 25 gradervarmt och jag höll på att tuppa av på plan för så varmt var de...de brännde i fötterna! Nu är sommaren här tänkte jag!

Efter en skön seger satte vi oss i bussen och brummade hemöver...hemma ca 00,15 på Rödavägen, direkt drog jag och Sandy Bay ner till S1 för en kall stark...detta är livet!

Jag hr även haft våra biljetter till 4/6 konserten på Bruce till föräljning...äntligen har vi hittat en köpare!

Sen har jag också hunnit med att bli rosenrasande på släkten! Jag säger bara så här släkten är värst och jag HATAR när folk inte står för vad de!!! De beröda vet vilka jag menar och jag hoppas att jag ALDRIG kommer att vara så dum igen och tro på vad de säger!

Sol och fint väder har vi haft i några dagar, men idag har vinden vännt och regn har kommit..men våra växter behöver lite vatten emellanåt också!

På Söndag då smäller det...Jag och SandyBay har väntat sedan i januari på denna dag...nämligen BRUCE SPRINGSTEEN konserten!!!Lovely!



Det som är ännu roligare är att vi blir fler som åker till storstan´ för att se på The Boss. Det är jag, SandyBay, Tone, Bengan och Sarah. En tjejweekend i Sthlm är välbehövlig!

Men innan det fyller Darling 24år..åååh hur gammal blir inte han då?!
Men den stora frågan är vad i hela fridens namn ska jag köpa?! Jag behöver ideér!
Jag ska nog hitta på något fiffigt!

Igår var det dags för träning igen och v´cykelligan från Gylle via Hagalund men slut destination KIK IP cyklade i det fina vädret.
Efter träningen käkade jag Johan och Sandy Bay tacos...mums...sen blev det skrattfest!
Kommer ni ihåg sången man sjöng när man var lite: 

I Kinamockaskogen bodde en familj, där mamma laga maten o pappa rensa sill o lillan satt på pottan o gjorde maremlad då kom en liten råtta o fråga va det va:
-Håll klaffen lilla råtta, det angår inte dig, för de jag har i pottan, de ska jag ge min tjej.

Å tjejen satt på taket o tjejen ramla ner och tjejen ska begravas på söndag klockan tre. De hade ingen flagga men det gick bra ändå, de tog en gammal kärrning o piska gul o blå.

Det finns sjukt många versioner på denna sång och alla är lite roliga! Hur kan man komma på något dyligt?!
Men kul de var de...jag tror inte att man förstod vad man sjöng när vi var små!
Kul att uppleva gamla minnen!

Imorgon har jag bara 1 pass kvar sedan är jag ledig i 1 vecka...Hur skönt ska inte de bli då!
Underbart!

Mycket kommer att hända denna vecka med!
Häng med vet ja´!


Ciao

RSS 2.0