Solen!

Soldagarna bara radar upp sig denna vecka och sjävl klart jobbar jag varje dag sent!
Men int´ är jag bitter int´!!

Jo de är jag...sitter på jobbet de få stunder som vi har lugnt och glor ut genom fönstret och tänker på alla som är lediga...vilken underbar dag för dem!
Jag tänker då på Bengan som igår var så tarv på sol så att hon låg ute i solen tills hon var aldeles röd! Bra jobbat Bengan! Önskar också att jag kunnde ha gjort det!

Igår gjorde jag en upptäckt som förvånade mig själv, jag har alltid trott att jag inte så lätt blir uppröd om någon/några är dum eller säger något dummt om min familj och mina vänner. Jag har alltid trott att jag kan skaka av mig det och inte bry mig, jag tänker alltid...jaha och vad vet dom om den. Men igår så såg jag en ska som gjorde mig uppröd, självklart sa jag ifrån...imponerande av mig!
Jag blir så arg att varför folk ska dömma andra som de inte känner för 5 öre. Jag vet att jag själv inte är ett dugg bättre på det men jag försöker att tänka mig för, framför allt så går jag inte ut öppet med mina åsikter som sårar andra!

Men nog tal om tråkigheter...vi var och kollade på Brage igår i det fina vädret och de vann med 2-0, spelade en hyfsad match. På vägen dit trodde jag att jag skull dö...näradöden upplevelse...*hihi* nej då skämt och sido...min cykel som vi rustat är inte allt för bra måste jag erkänna! Den är så tungcyklad att jag vet inte hur jag ska ta mig frammåt på den ibland. Vi cyklade från träningen till Vallen de tog bra mycket längre tid än vad det normalt gör, väl framme var jag dyblöt av svett..=( Så idag är pappas uppgift att fixa den så att vi kan cykla till träningen igen=)

En anna rolighet som hännt idag är att pappa varit på sin kontroll röntgen av ryggen och det såg jätte bra ut!Grattis Pappa!
Förhoppningsvis får han börja jobba 50% snart, jag kan intyga att det har han väntat på i tid och evigheter, det bara kliar i fingrarna på honom!


Nej nu är det dags för lite käka ute i solen!

See ya´


Bästa helgen på länge!

Jobbat och slitit hela våren,,,nu var det äntligen dags för en veckas välbehövlig vila...underbart!!!

Jag vet att det blir långt mellan gångerna som jag skriver men det passar inte riktigt migg liv just nu att sitta framför datorn så mycket.

Under veckan som gått har jag SOVIT, tränat och umgåtts med med mina vänner och familjen.

Var hem till mor och far i fredags och myste, kollade på film och grillade! Underbart!

Men vad händer när man tränar men inte får vara med och spela....Jo  jag ska berätta för dig!
Lyssna noga nu!
Har kommit underfund med att fotboll är inte allt, det finns ett helt liv undanför fotbollsplanen. Jag och Sandy Mandy var inte med och spelade borta mot BP i helgen..och tur var väl det=)
Vi hade istället den bästa helgen på länge i stora huvudstaden Stockholm.
Johan åkte till Sthlm på fredag och jag och Sandy Mandy åkte dit på inpuls på lördag.
Lördagen tillbringades i solen, antingen på ett uteställe med en öl i handen eller i en park med picknick...vi bara njöt av livet!

    


Mycket skratt och tokigheter....
Skulle köpa glass och glassgubben var så snål...Johan var då så kvick -Ööh...jag tar en till...



De där Stockholms folket kommer jag aldirg att förså mig på...det finns så mycket roligt folk att tilla på i Sthlm!

Söndagens skulle spenderas på stan och shoppa...men vem orkar det när solen lyser?! Inte vi iallfall..vi drog en reva på stan handlade diverse klädesplagg och sen satt vi oss på en resturang och käkade monster mycket mat i solen!

   

Tiden går så fort när man har roligt...på eftermiddagen drog vi till Borkyrkan för att få vår dagliga dos av fotboll..kollade på Syreanska - BK Forward...1-1 slutade matchen.


När söndagskvällen kom var det dags att bege sig hemmåt...borta bra men hemma bäst!
Det var skönt att få komma hem igen....Tack fören underbar helg Johan och Sandy Mandy!


Inredning för hela slanten...

I dessa tider nu när vårsolen lyser in gemon gardinerna önskar jag att vi hade hittat vårt drömhus och hade hur mycket pengar att inreda för som hellst!

Jag kan sitta i timmar och titta på olika inrednings hemsidor och bara titta på saker som jag drömmer om att ha...men hur onädigt är det inte att bara köpa när man inte vet var man kommer att bo och hur det kommer att se ut!

Här är iallfall en matta som jag så gäna vill ha...tyvärr passar den inte in i vårt nuvarnade kök, så vi får vänta med att köpa den.
en annan fåtölje som jag skulle vilja ha och sitta och läsa i


Har hittat massor som är så fint att ha hemma..men man kan ju bara drömma än så länge.
Har lovar mig själv att när vi hittar ett hus/lägenhet som vi tänkter köpa, så ska jag unna mig lite nya möbler och inredning, men inte förens dess!

Så vet ni någor fint hus till salu hör sv er till oss!
 
Har precis vaknat från ett natt känner mig lite trött tack vare att jag inte har sovit så bra...vår hyresvär har nu reparerat i snart 1 år, de bliar och borrar arje dag,,jag tror att jag snart blir tokig!
Men jag ska förska lägga mig lite på eftermiddagen inanna träningen för att jag ska jobba en natt till...sen väntar 7 dagars ledighet! Underbart!

Dygnet skulle ha fler timmar!

Jaha ännu en vecka har snart passerat och jag har knappt varit hemma denna vecka....Vad händer med mitt liv?
Jag hade aldrig kunnat tänka mig när jag gick i skolan att jobbet skulle ta så mycket tid, Hur dum var jag inte som bara ville börja jobba när jag gick i skolan?! Nu vill jag bara läsa igen...

Träning och fotbollen är den andra delen i mitt liv som tar så otroligt med tid...fattar inte hur jag orkar ibland!
Tyvärr få andra saker som jag tycker om att göra stå åt sidan aldeles för mycket iblang=(

Mitt dygn skulle ha minst 32 timmar,
då tror jag att jag skulle hinna med allt jag vill!

Måndag- Sov jag bort nästan hela dagen, jobbade natt, sen var det dags för träning. Hann knappt säga ett ord till Joah från att jag klev upp tills att jag for på träning och sen var det bara att bege sig av till jobbet igen för ännu en natt.

Tisdag- Sov fram till lunch och sen var jag seg hela dagen, på snudd till lite grinig...att det gick dåligt på träningen gjorde inte saken bättre. När klockan slog 20:45 var det dags för fotbolls tittande Manchster United - Arsenal stog på schemat...det var inte en så underhållande match som jag trodde att det skulle vara och jag somnade tidigt in i matchen på soffan.

Onsdag- Dags att jobba igen till min stora förvårning fick jag sluta hela 2 timmar tidigare...underbart! Skyndade mig hem för att äntligen få tillbringa lite tid med älskade Johan! Underbart är kort har jag hört, vi tog en fika sen var det dags för mig att åka på samling. Det var nämligen matchdag igår igen, denna gång Svenska cupen match i Gävle mot Huge. Vi trodde att nog att de skulle bli en prominad seger så vi var inte riktigt på alerten. Fick spela 45min tack vare att Elin gjorde illa sig...Krya på dig! Tyvärr gjorde jag väl inte min bästa match, kan bero på att jag fick spela högerback. Inte spelat back på år och dagar, men men jag fick ju spela iallfall. Som tur var vann vi med 2-1.

Idag på schemat står det träning som vanligt, men jag ska också hinna med att städa och handla lite, är man husmor så är man=)

Snart är det helg igen alltid lika skönt, har räknat ut att det är exakt 30 timmar kvar innan jag får helg! =)

See ya´...

vardags lyx

Sitter på bussen upp till Umeå, imån är det dags för match igen Mariehem - KIK står på schemat.

EN vacker kväll som denna...solen lyser och varmluften stömmar in...våren eller snarare sommare är här. Hoppas att den har kommit för att stanna!
Men när man åker så här, när det blir tråkigt på bussen då kommer alla tankar och funderingar igång...det som slog mig nu under denna resa är vad som driver människan frammåt hela tiden, eller rättare sagt vad som gör att vi orkar med alla våra motgångar.

Det jag syftar på at vår drivkraft, vad är det som driver oss att orka fortsätta trost stora eller små motgångar?
Vissa har sina barn som drivkraft, andra har viljan att vara bäst, medans min drivkraft är min vilja...då snackar vi inte om viljan att vara bäst utan viljan att nå mitt mål. Sen om jag lyckas med mitt mål är en annan fema. Bara att jag når dit!
Men själklart vinnar skalle som jag är, har jag mått mitt mål vill jag vara bäst om det går.

Under vår resa genom livet kommer vi alla att stöta på svårigheter, hur hanterar vi dessa?
Vissa tar till alkohol och droger, andra äter för mycket/för eller kanske jobbar allt för mycket eller blir likgiltiga, Jag där emot tar på ming skorna och kör ett riktigt hårt träningspass. Det finns väl inget bättre än att få snöra på sig skorna och sen inte tänka bara utföra fysisk aktivitet, att efteråt känna sig helt slut i kroppen och få lägga sig och sova! När jag tränar är jag fri för en stund, inga förpliktelser eller måsten...jag är BARA jag för en stund...underbart! Det är där jag hittar min kraft att orka fortsätta.
Då läker jag...

Att vara delaktig tror jag är viktig för många mäniskor...antingen en del i en familj, umgåskrets eller organisation.
Det är roligt att vara en del av en organisation, underbart att ha en familj och trogna vänner!

Men vardagen kan bli ganska tråkig ibland, att alltid ha rutiner att dagarna ser nästan lika dana ut dag ut och dag in...det är då vi måste lära oss att uppskatta vardagslyxet.
Mitt varagslyx är
- Att få sitta i solen
- Att få umgås med mina underbaraste, Johan, familj och vänner...Tack!
- Att kunna träna
- Att få äta go mat i gott sällskap
- Att få en sovmorron=)

Ro...får jag när jag umgås med nära och kära!

Livet är underbart...lev varje minut!

RSS 2.0