Inget bloggande på flera månader!

Mycket har hännt sedan sist. Min motivation att skriva har inte varit på topp under sommaren och hösten.

Mitt liva har varit upp och ned sedan i augusti då min morfar blev allvarligt sjuk. Tack och lov tog han sig igenom den första episoden av luninflamation, för att sedan få veta att det hade utvecklats cancer i hans kropp.
Har en är stark person och jag vet att han kommer att ta sig igeonom detta. Han var på sin första cellgiftbehandling här om dagen och enligt honom gick det bra med tanke på om ständigheterna.

Det andra stora som hännt är att jag har slutat att spela fotboll. Vad är mitt liv utan att spela fotboll och träna? Det kan man fråga sig, nu har det gått sisodär 2 månader sedan jag slutade och vad gör jag...ingenting! Är det skönt att inte göra någonting?NEJ I hate it! Så imåndags tog jag mitt förnuft till fånga och frågade om jag fick göra ett gästspel på träningen och de fick jag. Måste säga att det var en underbar känsla att kliva in i omklädningsrummet ingen...gud vad jag älskar lagsport! Flåset däremot var inte det bästa men roligt var det att träna!

Det tredje som hännt mig är att jag och hjärtat mitt har flyttat, vi är nu ägare en en fin 2 på Ringen.
Vi hade endast 1 vecka att flytta på och då skulle det tapeteseras och fixas i den nya lyan....så tack alla som hjälpt oss att flytta! WE love YOU!

En sak till som har hännt är att jag för 3 veckor sedan skulle vara så duktig att träna, springa på löparbandet på gmmet och vad hönde? Jo jag ramlade och for in i väggen och slog min axel ur led, ambulans in till jobbet och massor av smärtstillande!Usch inget att rekomendera! Men man måste ju skratta de måste ha sett ut som på film...haha

Mycket ledsama nyheter på slutet..men livet går upp och ned=)
Men nu till helgen har jag lite saker att se fram emot, jag Sandra , Karin , Malin och Azra ska till stockholm på en tjej weekend! Ska bli jätte skoj!

Och det som jag ser fram emot mest är min och Johans resa,,, 28 feb-26mars 2010...thailande here we come!

Nu måste jag göra lite nytta=)

ciao...

RSS 2.0